Getest voor jou

STEAMPOD 3.0 VAN L’ORÉAL PROFESSIONNEL

De SteamPod 3.0 belooft even efficiënt te zijn als zijn twee voorgangers. Maar ook lichter en veelzijdiger. Onze experts wilden weten of dat klopt.

100% gebruiksgemak.

Lichter, dunner en perfect manoeuvreerbaar in alle richtingen. Dankzij het reservoir dat in het handvat is geïntegreerd, is hij ook sneller in gebruik.

Voor iedereen.

Golvend, dik, fijn, krullend of kroeshaar: de SteamPod 3.0 maakt elk type haar glad, zonder het te beschadigen. Het geheim? De zachte kracht van constante stoom, die zorgt voor een uniform resultaat, een slimme temperatuurregeling volgens de behoeften van het haar. Je haar verbrandt niet, maar wordt fluweelzacht.

Veelzijdig.

Hij maakt je haar perfect glad, maar  kan ook krullen aan dankzij de extra lange 360° roterende stroomkabel. Een twee-in-één-tool die ruimte bespaart in je badkamerkast.

Minder heet.

Hij werkt tot 50 graden koeler dan conventionele stijltangen en verliest daarbij zijn doeltreffendheid niet. Hij zorgt voor een betere bescherming van haar en kleur.

We moeten toegeven dat we geen nadeel konden vinden. Maar als het echt moet? Hij is wat groot om in je koffer te steken bij een citytrip.

De SteamPod 3.0-ervaring

Het SteamPod-assortiment onderscheidt zich door een optimale verzorging van de haarvezels en maximale gladheid, met tot  24 uur bescherming tegen kroeshaar.

  • Door stoom geactiveerde crème voor normaal tot dik/gevoelig haar.
  • Door stoom geactiveerde melk voor fijn haar.
  • Beschermend serum voor alle haartypes, aan te brengen als finishing touch.

[ Een gouden kans ]

Doe jezelf een L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0 cadeau en krijg een gladmakende melk of crème als gratis kers op de taart!

€̶ ̶2̶64̶,̶2̶0̶

€ 22900

L’ORÉAL PROFESSIONNEL

STEAMPOD 3.0

+ Gratis product: SteamPod geconcentreerd serum perfecte punten

INHOUDSTAFEL:

Barber's corner
image
De perfecte brushing
image
Getest voor jou: de SteamPod
Cadeautips
image
2 cadeaus in 1
image